
مطالب مرتبط با "رویداد کارآفرینی نخل و خرما در پیام نور بوشهر آغاز شد"
آغاز مهلت ثبت درخواست مهمان و تغییر رشته نیمسال دوم 98-97 پیام نور
تاریخ آخرین مهلت برای ثبت نمره میان ترم پیام نور در نیمسال اول ۹۸-۹۷
لیست امتحانات کتاب باز نیمسال اول 98-97 دانشگاه پیام نور
کارت ورود به جلسه امتحانات پیام نور در ترم اول ۹۸-۹۷ منتشر شد / نکات مهم
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور به مناسبت حماسه ۹ دی
زمان برگزاری نهمین مسابقه ملی فناوری نانو در مراکز دانشگاه پیام نور
آیین افتتاحیه رویداد نخل و خرما با عنوان «پروند» در دانشگاه پیام نور بوشهر برگزار شد.
به گزارش سایت خبری پیام نور 98 (PNU98.COM) : معاون مركز توسعه فناوري هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت :رویداد کارآفرینی نخل و خرما گامی درجهت توجه به ظرفیت های استان بوشهر است.
سمیه شادجو در رویداد کارآفرینی نخل و خرما"پروند" که در دانشگاه پیام نور شهر بوشهر برگزار شد اظهار داشت: هدف اصلی مرکز توسعه فناوری های راهبردی علمی و فن آوری ریاست جمهوری توسعه صنایع و ظرفیت های مختلف به صورت علمی در سطح کشور است .
وی افزود: اقدامات مناسبی در این راستای برای شرکت های دانش بنیان صورت گرفته است که میتوان به راه اندازی مراکز نوع آوری، مشاوره و پرداخت تسهیلات اشاره کرد.
معاون مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: تلاش شده است که با نگاه جامع و متوازن در حوزه توسعه دانش بنیان، تجاری سازی و بازار سازی در حوزه های مختلف فعالیت به گونه ای انجام شود که محصول کار به ایجاد اشتغال پایدار تبدیل شود.
شادجو با اشاره وجود ظرفیت های عظیم اشتغال در استان بوشهر، عنوان کرد: میتوان با درآمیختن ظرفیت های موجود با علم بهره بهتری از ظرفیت های گرفت.
وی با عنوان اینکه این رویداد میتواند آغاز کننده خوبی برای توجه به دیگر ظرفیت ها باشد، تصریح کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت خوبی در زمینه کار در حوزه نخل و خرما است و با توسعه دانش بنیان در این بخش می توانیم شاهد ایجاد اشتغال افراد زیادی باشیم.
رییس این دانشگاه در افتتاحیه رویداد کار آفرینی نخل و خرما با عنوان «پروند» اظهار داشت: نخل و خرما یکی از ظرفیتهای خوب در استان ما است که با نوآوری میتوان اشتغالزایی و فروش محصول را در آن افزایش داد.
وی افزود: هماهنگی صنایع و محصولات مختلف با دانشگاهها میتواند گام مثبتی در حوزه توسعه بخشهای مختلف باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: امیدواریم این رویداد آغازگر خوبی برای استفاده از فرصتهای موجود در زمینه نخل و خرما باشد.
دکتر بحرانی با عنوان اینکه شش میلیون اصله نخل در استان بوشهر وجود دارد که سالانه ۱۶۰ هزار تن خرما تولید میشود، افزود: با برنامهریزی علمی میتوان میزان فروش محصول را افزایش داد.
بحرانی عنوان کرد: با اجرای این رویداد ظرفیتها شناسایی و از ایده های برتر حمایت خواهد شد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: ایدهها در زمینههای کاشت، داشت، برداشت تا بسته بندی و صادرات خواهد بود.
دكتر قرباني عضو هيات علمي دانشگاه پيام نور استان بوشهر نیز در حاشيه اولين استارتاپ نخل و خرما با بيان اين كه ايده هاي جديد در حوزه نخل و خرما به صورت خام به اين رويداد ارائه شده اند گفت: در اين رويداد ايده ها توسط مربيان كارآفرين بررسي و پخته و نزديك به تجاري سازي مي شوند. خروجي استارتاپ لزوما توليد محصول نيست اما روش حداقل توليد با اندك سرمايه ، جذب مشتري وقدم به سوي فعاليت هاي بزرگتر است.
گفتنی است این استارتاپ فردا با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان می دهد.